Jocul bun nu a punctat pentru Pandurii în clasament

Pandurii a fost aproape de o primă victorie şi ar fi putut-o obţine în meciul cu CS Mioveni, dacă se juca de la egal la egal. Gorjenii au ţinut în şah o formaţie mult mai puternică, chiar şi în zece oameni, după ce Pleşa a fost eliminat uşor în prima repriză.

Cu un lot schimbat din temelii în pauza de vară, Pandurii nu se regăsește nici în acest sezon. Echipa din Târgu Jiu a bifat a patra înfrângere consecutivă după meciul cu CS Mioveni din etapa a 5-a a Ligii 2, scor 1-2, pe teren propriu.

Pandurii a avut în faţă o echipă care nu avea niciun gol marcat în actuala stagiune, dar care  beneficia de 3 puncte prin cele trei remize albe din primele trei etape. Şi deşi oaspeţii aveau jucători mult mai experimentaţi şi un lot mai omogen, cu care s-a bătut la promovare, tinerii jucători de la Pandurii au egalat Mioveniul și l-a ținut în șah până spre final, chiar dacă a jucat în inferioritate.

Argeşenii au deschis scorul încă din minutul 3, prin italianul Davide Massaro, care l-a învins pe tânărul de doar 17 ani din poarta gazdelor, Leonard Aldescu, Belgianul Martin Remacle a egalat destul de repede. Pe finalul primei reprize Pandurii au rămas în inferioritate numerică, Andrei Pleșa fiind eliminat pentru un fault comis asupra lui Fabrizio Constantin. În superioritate, CS Mioveni a reușit să treacă în avantaj tocmai în minutul 79, când Sergiu Negruț a înscris cu capul, din 6 metri, după centrarea lui Oancea. Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 83, Alexandru Iacob fiind eliminat pentru cumul de cartonașe. Tabela n-a mai suferit în schimb modificări de scor, astfel că Pandurii a bifat o nouă înfrânge.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: