Cojocaru: Îi felicit pe băieţi, e ca şi cum am fi câştigat

Antrenorul echipei Pandurii s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi de atitudinea jucătorilor după eşecul cu CS Mioveni. Călin Cojocaru a contestat însă eliminarea rapidă a lui Pleșa şi a acuzat arbitrajul meciului pe care echipa sa l-a pierdut greu, jucând în inferioritate numerică.

La finalul jocului pierdut pe teren propriu cu CS Mioveni, antrenorul echipei Pandurii a contestat eliminarea unui fotbalist al său în prima repriză şi a felicitat toţi jucătorii pentru atitudine. Călin Cojocaru a pus eșecul echipei sale pe seama arbitrajului, considerând că Marius Omuț l-a eliminat prea ușor pe Andrei Pleșa. ”E frustrant când pierzi în acest mod. Eu vreau să îi felicit pe băieţi, e ca şi cum am fi câştigat. Au avut o atitudine exemplară, au înţeles ceea ce vreau de la ei la fiecare meci. Din nefericire noi nu putem juca împotriva a 14 jucători, e foarte dificil. Nu poți să acorzi cartonaș roșu la prima intrare a lui Pleșa, intrare care nu a fost atac violent, a vrut să joace mingea și l-a atins ușor pe adversar, dovadă că acesta s-a ridicat imediat după o secundă. Dar arbitrul l-a sancționat imediat cu cartonaş roşu”, a explicat Cojocaru după meciul pierdut la limită de echipa sa: „Am început foarte prost meciul, destul de moale şi am luat gol imediat. După primirea golului am avut o perioadă foarte bună, am marcat şi un gol frumos dar după aceea domnul arbitru a considerat să ne elimine jucătorul Pleşa și jocul, normal, s-a rupt. Nu am mai avut forța să punem presiune în atac şi să stăm sus și aşa a picat golul doi al lor, pe o dominare a lor, normală după ce noi am rămas în zece oameni”.

Pandurii rămâne singura echipă cu 0 puncte în acest debut de sezon și ocupă ultimul loc în Liga 2.

În etapa a 6-a, echipa gorjeană joacă în deplasare, la ”U” Cluj, iar cea argeșeană o întâlnește pe teren propriu pe Turris Oltul Turnu Măgurele.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: