Pandurii rămăne fără punct și după jocul cu CS Mioveni

Pandurii a pierdut în etapa a 5-a a Ligii 2, scor 1-2, pe teren propriu, cu CS Mioveni, o echipă care nu avea niciun gol marcat în actuala stagiune, dar avea trei remize albe.

Argeșenii au deschis scorul la Târgu Jiu încă din minutul 3, prin italianul Davide Massaro, care l-a învins pe Aldescu, cu un șut la colțul lung, din interiorul careului. Belgianul Martin Remacle (22) a egalat destul de repede cu un șut, imparabil, de la 20 de metri, iar, pe finalul primei reprize, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Andrei Pleșa (40) fiind eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Fabrizio Constantin.

În superioritate, CS Mioveni a ratat mari ocazii de gol și a reușit să treacă în avantaj tocmai în minutul 79, când Sergiu Negruț a înscris cu capul, din 6 metri, după centrarea lui Oancea. Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 83, Alexandru Iacob fiind eliminat pentru cumul de cartonașe.

La finalul jocului, antrenorul Călin Cojocaru a pus eșecul echipei sale pe seama arbitrajului, considerând că Marius Omuț l-a eliminat prea ușor pe Andrei Pleșa.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: