Jocul oltenilor nu îi mulțumește nici pe fotbaliștii lui Rădoi

Dan Nistor a avut un mesaj categoric la finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 34 de ani evită să se gândească deja la titlu și a recunoscut că jocul echipei e sub așteptări.

Nistor a recunoscut că jocul oltenilor a fost sub aşteptări şi că echipa lui Mirel Rădoi a obţinut o victorie norocoasă în acest ultim meci. „Ne bucurăm foarte mult pentru aceste puncte, au fost destul de norocoase. Ne bucurăm că şi atunci când jucăm mai puţin bine câştigăm. Am avut o perioadă destul de grea, mă bucur că am revenit.  O serie destul de bună, dar nu trebuie să ne oprim aici. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Mai avem foarte multe meciuri de disputat. Vrem mereu să câştigăm puncte. N-am făcut un joc foarte bun, dar din fericire am câştigat. Cu Voluntari am jucat foarte bine şi am făcut egal. De acum înainte sperăm să urcăm în clasament", a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

Universitatea Craiova are o serie de trei victorii consecutive şi este pe locul 4 în Liga 1. S-a apropiat la un punct în spatele campioanei en-titre CFR Cluj şi mai are de recuperat două puncte faţă de Rapid. Pentru alb-albaştri urmează acum duelul de acasă cu Universitatea Cluj

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: