Stîngă nu mai credea în victorie la 2-0 pentru oaspeți

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit o victorie neașteptată în meciul cu Steaua. Partida în care s-au marcat șapte goluri a fost una spectaculoasă, oaspeții conducând cu 2-0 și fiind învinși pe final cu scorul de 4-3.

Chiar dacă a spus înaintea jocului că știe cum poate câștiga meciul cu Steaua, antrenorul Florin Stîngă a recunoscut după meci că nu mai credea că poate obține victoria la scorul de 2-0 pentru Steaua. „Nu pot să spun că mai credeam în victorie după ce am fost conduși cu 2-0, dar important e că am câștigat și sper ca această victorie să le redea încrederea băieților. Le-am spus că doar prin atitudine și concentrare putem ieși din această situație. A fost un meci frumos pentru public dar greu pentru mine, ca antrenor, greu pentru jucători în teren. A fost o victorie a suferinței, o victorie care a venit după mai bine de o lună de zile în care echipa nu a mai câștigat un meci, deși în acest timp a practicat un joc bun. Cred în continuare că putem să facem rezultate bune. De asta m-am și întors la echipă, pentru că am încredere în acești băieți”, a declarat Florin Stîngă, la finalul jocului cu Steaua.

ACS Viitorul a urcat pe locul 12 în Liga 2, cu 15 puncte, iar etapa viitoare la juca în deplasare cu Gloria Buzău. Meciul se va disputa duminică, 6 noiembrie, cu începere de la ora 11:00.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: