Jocuri cu HCM Costanţa şi Steaua, la doar patru zile

Energia va avea o săptămână de meciuri infernale urmând să joace în decurs de patru zile cu două dintre echipele aflate pe podium. Gorjenii speră să profite de pauza mai lungă pe care au avut-o forţat în ultimele două săptămâni, pentru a scoate ceva din aceste două jocuri cu liderul HCM Constanţa şi cu Steaua Bucureşti. Vasile Stângă mizează la meciul de joi cu constănţenii mai ales pe oboseala acumulată de aceştia în meciurile internaţionale, preconizând o posibilă surpriză la meciul cu HCM.

Energia a profitat de pauza de două săptămâni prilejuită de retragerea din campionat a celor de la Medgidia pentru a pregăti meciurile dificile din această săptămână. Pentru că HCM Constanţa a avut în week-end meci în Champions League la Szeged, partida din ultima etapă a fost amânată de FRH pentru joi după-amiaza. „Avem timp suficient să ne pregătim, mai avem timp să mai punem anumite lucruri la punct ca şi problema legată de jucătorii accidentaţi. Deci, din punctul asta de vedere chiar este bine pentru noi”, a concluzionat Stângă care a mai organizat un meci amical săptămâna trecută cu U Craiova pentru a-şi ţine jucătorii conectaţi la ritmul campionatului.

Un alt avantaj al acestei pauze a fost şi refacerea jucătorilor accidentaţi, problemele de lot fiind ceva mai puţine acum. Tehnicianul nu este sigur că va putea conta pe Enache la acest meci după ce acesta a suferit o entorsă, el având încă nevoie de timp pentru refacere dar va putea miza pe Giototiu, Florea şi Kukrika, cei trei având şi ei unele probleme cu accidentările în ultimele etape. „Lui Somovic i-a mai trecut din „oboseală”, văd că se simte mai bine şi cu degetul, cred că s-a acomodat până la urmă cu echipa. N-a înţeles el prea bine cum e cu campionatul din România, dar acum şi-a dat seama că este un campionat destul de tare faţă de cel al Macedoniei, unde sunt practic doar două echipe valoroase”, a mai precizat tehnicianul Energiei referitor la acomodarea mai greoaie a jucătorului sârb.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: