Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jocuri de noroc fără autorizaţie

Administratorul unei societăţi comerciale este suspectat că a organizat jocuri de noroc de tip slot-machine, deşi nu deţinea licenţă sau autorizaţie pentru această activitate.

Acţionând pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul exploatării jocurilor de noroc, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Gorj au depistat la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, trei aparate de joc tip slot-machine.

Pe parcursul verificărilor, poliţiştii au constatat că administratorul, V.A., de 25 de ani, nu deţinea licenţă de organizare şi autorizaţie de exploatare pentru aceste aparate.

Cele trei aparate de joc au fost ridicate în vederea cercetărilor, prejudiciul produs bugetului consolidat al statului urmând să fie stabilit de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj.

Administratorului i s-a întocmit dosar penal pentru desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc.

Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi a recuperării prejudiciului cauzat.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: