Universitatea Craiova pregăteşte o lovitură de proporţii

Noul sezon deja a debutat în România dar multe dintre echipele din campionat încă nu şi-au definitivat lotul. Printre acestea se numără şi Universitatea Craiova, care a adus doar doi jucători la club, Raul Silva (32 de ani) şi Ivan Martic (31 de ani), iar acum pregăteşte o lovitură de proporţii.

Noul antrenor al Craiovei a moştenit lotul de la Laurenţiu Reghecampf şi nu a supus echipa prea multor schimbări, ci a transferat, până acum, doar  doi fundaşi. Raul Silva (32 de ani) şi Ivan Martic (31 de ani) au sosit la club pentru a ”betona” linia de fund a oltenilor, iar acum o altă lovitură este pregătită.

Rivaldinho, jucătorul vândut de Gică Hagi Cracoviei a eşuat să se impună în Polonia, astfel că este aşteptat înapoi, în România, pentru a îşi recăpăta forma, anunţă orangesport.ro. Miercuri, formaţia poloneză pentru care evoluează şi Virgil Ghiţă, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca a anunţat oficial despărţirea de Rivaldinho. Cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea   contractului brazilianului, iar presa din Polonia notează că acesta va semna cu Universitatea Craiova.

Venirea brazilianului, care poate evolua aproape exclusiv pe postul de vârf, sau cel puţin acolo se simte cel mai bine, vine în contextul în care Jovan Markovic ar putea părăsi clubul. Atacantul de 21 de ani al Universităţii Craiova a fost al doilea golgheter al oltenilor în ultima stagiune, însă este dorit de Steaua Roşie Belgrad, formaţie din oraşul său natal.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: