Jucătorii de la Pandurii, testaţi la reunirea lotului

Pandurii Târgu Jiu anunţă de pe acum că va respecta toate prevederile legale şi va testa toţi jucătorii imediat după ce aceştia vor sosi la Târgu Jiu. În paralel cu pregătirea respectării protocoalelor medicale, cei de la Pandurii anunţă deja teste pentru coronavirus pentru toţi fotbaliştii şi pentru personalul clubului.

Pandurii Târgu Jiu pregăteşte clădirea Centrului de Copii şi Juniori pentru a găzdui jucătorii primei echipe care sunt aşteptaţi la reunire la începutul sau la jumătatea lunii iulie. Directorul sportiv Camilian Floroiu a declarat la Radio Infinit că jucătorii vor fi testaţi încă de la reunire. „Pregătim cât mai bine revenirea echipei la stadion şi vrem să gata pentru a putea face faţă acestei pandemii. Lucrăm tot timpul pentru a putea fi pregătiţi să ne adaptăm şi cu această boală mondială, care ne obligă să fim pregătiţi la cantonament şi să avem totul pus la punct, pentru ca orice situaţie delicată sau orice caz ar apărea să nu împiedice desfăşurarea activităţii sportive”, a spus directorul clubului Pandurii, precizând că, obligatoriu, toţi jucătorii vor fi testaţi pentru Covid 19.

„Suntem obligaţi să îi testăm pe jucători atunci când vor veni pentru a începe stagiul de pregătire de la Târgu Jiu. Acestea sunt măsurile anunţate şi va trebui să le respectăm. Avem două variante pentru reunirea lotului, 6 iulie sau 13 iulie, dar ziua exactă nu am stabilit-o pentru că am făcut două planuri de pregătire, în funcţie de cum va stabili FRF începerea campionatului”, a spus Floroiu.

În funcţie de ce decizie va lua FRF cu privire la începerea noului sezon, Pandurii Târgu Jiu va stabili data de reluare a activităţii de pregătire a fotbaliştilor. Cu toate că s-a anunţat iniţial data de 6 iulie pentru reunire, acum oficialii clubului ia în calcul şi o altă dată, cea de 13 iulie, pentru a readuce jucătorii la Târgu Jiu.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: