Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu, învinse la Petroşani

Handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu au pierdut în etapa a-9-a, penultima din Grupa Speranță 3 a Campionatului Național. Junioarele 3 au fost învinse pe terenul echipei CSS Petroșani, scor 16-27.

Duminică, 8 mai, echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Radu Costel s-a deplasat la Petroșani pentru meciul din etapa a-9-a din Grupa Speranță 3, unde s-a confruntat cu echipa de pe locul 2, CSS Petroșani, echipă care s-a impus la finalul jocului cu 27-16. Și pe reprize scorul a fost favorabil tot gazdelor: 10-4, 8-5, 9-7.  ”O înfrângere venită și pe fondul neatenției pe faza de finalizare”, a fost concluzia la final de meci a antrenorului Radu Costel, care speră totuși ca elevele sale să treacă peste acest eșec și să încheie campionatul cu o victorie pe teren propriu, în ultima etapă, cu Odorheiul Secuiesc. ”Nu ne-am prea găsit cadența în penultima etapă de campionat, pe care am derulat-o la Petroșani.  Am pierdut jocul pe fondul neatenției pe faza de finalizare. Cred că s-a instalat deja gândul la vacanță. Se simte, totodată, deconcentrarea pentru că la orizont își face simțită prezența examenul de promovare în clasa a IX-a. Mai avem un joc, cu Odorheiul Secuiesc, pe care încercăm să-l câștigăm și să încheiem campionatul cu o victorie”, a declarat pentru site-ul CSM Radu Costel, antrenor al grupei de junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu în etapa 10, ultima din Grupa Speranță 3 a Campionatului Național, pe data de 14 mai, cu CSS Odorheiul Secuiesc.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: