Khraibani, surprinsă de asocierea cu angajările ilegate de la spitalul Tg Jiu

Aflu cu surprinde din presa locală despre faptul că trebuie să mă prezint la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj,  pentru a fi audiată în dosarul angajărilor din 2012 de la Spitalul Județean Tg.jiu.

Sunt nevoită să precizez , că nu am avut nicio implicare în modul în care au fost organizate examenele respective și nu am insistat pe lângă vreo  persoană ca o alta să fie angajată pe unul din posturile scoase la concurs.

Din acest motiv, nu am primit nicio citație de prezentare în fața procurorilor și sunt de-a dreptul străină de tot ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Județean Tg.jiu.

De asemenea, îmi este greu să înțeleg ,de unde au apărut speculațiile și de ce se vrea ca numele meu să fie atașat acestui dosar.

Sunt medic de26 ani și mi-am profesat această meserie cu demnitate și corectitudine , stând departe de tot ceea ce a însemnat sămânță de scandal.

Acum, în Parlamentul României încerc să îmi aduc aportul pentru realizarea unor legi, care să ajute populația și nicidecum să umblu pe la parchet dând explicații în fața oamenilor legii.

Înțeleg, tot din presă , că dosarul a fost declinat la DNA, însă motivul nu este cel legat pe persoana mea sau de calitatea de deputat pe care o am, deoarece, încă o dată spun, nu am nicio calitate în acest dosar.

Sunt convinsă că am fost cât de poate de explicită, iar dumneavoastră v-ați lămurit că sunt simple speculații toate informațiile apărute în presă la adresa mea.

Mulțumesc pentru înțelegere!

Deputat dr. Camelia Khraibani

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: