Kienbaum: Este posibil ca managerul CEO să nu fie din Gorj

Loreda Dragomir, reprezentanta firmei de recrutare Kienbaum Consultants International, a declarat pentru Pandurul că termenul de depunere a CV-urilor pentru funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia şi Consiliul de Supraveghere al companiei a expirat, iar acum se află în faza de evaluare a candidaţilor. Şefa firmei de recrutare pe România a mai declarat că până acum, cel mai bun CV este al unui neamţ şi că este posibil ca viitorul manager să nu fie din Gorj. Singurul gorjean cu susţinere din partea alianţei USL pentru această funcţie este Laurenţiu Ciurel, actualul director.

Cele două sute de CV-uri depuse la firma de recrutare angajată de Ministerul Economiei sunt în faza de evaluare, a declarat Loreda Dragomir. Aceasta a adăugat  că dintre aceste două sute de CV-uri, aproximativ treizeci sunt ale candidaţilor gorjeni. Judecând după declaraţia Loredei Dragomir, gorjenii au puţine şanse să prindă un loc în conducerea CEO. „Sunt şi persoane care nu corespund cerinţelor. Cei mai mulţi au experienţă în sistemul de stat, ori pe mine mă interesează mai ales experienţa în domeniul privat. Trebuie să aibă experienţă pe investiţii, pe tehnici moderne, aptitudini mai moderne, pentru că degeaba are experienţă douăzeci de ani în mediul de stat, dar nu are în mediul privat”, a declarat aceasta, adăugând că cei din Gorj au experienţa acumulată doar la companiile de aici.

PREGĂTIRE

Loreda Dragomir a menţionat că, până în acest moment, cel mai impresionant CV este cel al unui german.

TERMEN

Conducerea Complexului Energetic Oltenia, formată din Directorat şi Consiliu de Supraveghere, va fi desemnată la finalul anului.

PRIVATIZARE

Potrivit anunţului de selectare a managerului, acesta trebuie să prezinte un plan ce cuprinde şi paşii de privatizare sau listare la bursă a companiei. „Se urmăreşte ca listarea/privatizarea companiei să se facă în următorii doi ani si viitorul Director General va trebui sa se asigure de finalizarea cu succes a acestui proiect“, se arată în anunţul postat pe site.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: