Ku Klux Klan 2.0

Spuneam că o să reînființez Ku Klux Klan. Nu pentru negri, ci pentru ăia care torturează și omoară animale. Vă mai spuneam și cu alte ocazii că n-aș avea nici o reținere de la a împușca în ceafă pe un câmp un astfel de personaj. Pentru spectacol, însă, la cererea publicului, aș putea fără probleme să-i ard și să-i crucific.

Cazul de la Botoșani, în care 230 de câini au fost uciși la un centru specializat aflat în subordinea primăriei locale. Asta după ce un medic veterinar a zis că e musai să se întâmple asta, pentru că suferă toți de o boală incurabilă. Inutil să mai precizez că nu era vorba de nici o boală. Nu a câinilor, în orice caz. Cel mai grav este faptul că opinia publică este împărțită în această chestiune. Unii le dau dreptate ucigașilor de animale, ba chiar se oferă ei înșiși să omoare niște maidanezi pentru a ajuta la marea acțiune de curățare. Nimeni nu se oferă să-l mai omoare o dată pe Ceaușescu, pentru că a dărâmat mii de gospodării pline de animale din jurul Bucureștiului ca să facă blocuri cu apartamente de 50 de metri pătrați. Nimeni nu se oferă să-i omoare pe cei care trăiesc la casă, în periferiile marilor orașe, și abandonează câini pe străzi fără ca măcar să le treacă prin cap să-și sterilizeze animalele din curte. Nimeni nu se oferă să-l omoare pe viceprimarul din Botoșani.

Ei, lăsați că mă ofer eu. Ku Klux Klanul 2.0 va fi o organizație serioasă și dreaptă. Oamenii nu vor fi uciși decât în baza unui dosar bine alcătuit, în care se va demonstra fără putință de tăgadă că au participat la cel puțin două acțiuni de schingiuire sau omorâre de animale. Sigur că va fi paralelă cu justiția, pentru că justiția din România nu e în stare de nimic, deci n-ar face decât să ne țină în loc. Dat fiind faptul că uciderea oamenilor pe străzi ar putea, totuși, să ne dea ceva bătăi de cap cu poliția, vom săvârși faptele în zone părăsite de la marginea orașului, sub protecția absolută a anonimatului. Vă așteptăm cu drag. We kill because we care!

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: