Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

L-ai văzut? Familia îl caută pe acest bărbat!

Un bărbat a pus pe jar familia și oamenii legii după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit! Acesta locuiește în comuna Turcinești, dar de două zile rudele nu mai știu nimic de el. Cei care pot să ofere informații care să ajute la găsirea celui dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

„La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, au fost sesizaţi de către un bărbat, de 58 de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 08:30, vărul său, CIORA DANIEL, de 63 ani, din comuna Turcinești, sat Turcinești, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente - înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat, față rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta un tricou cu dungi de culoare roșie și albastră, pantaloni și pantofi de culoare neagră.
Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul este cunoscut cu tulburări psihice, având și viciul consumului de alcool”, a transmis IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferii relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 4,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: