L-au snopit în bătaie acum două săptămâni. În sfârşit au fost prinşi!

Polițiștii din Motru au fost sesizați, pe 11 septembrie, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Motru, a fost agresat fizic de persoane necunoscute, fiindu-i provocate leziuni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

Urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti, în data de 22 septembrie a.c. au fost identificați 3 suspecți de 21, 24 și 33 de ani, din județul Mehedinți, care pe fondul unor discuții în contradictoriu, fiind și sub influența băuturilor alcoolice, l-au agresat fizic pe tânărul de 23 de ani.

În baza probatoriului administrat în dosar, pentru tinerii de 21 și 24 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a dispus pentru cei doi tineri, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: