Competiții sportive pentru copii și spectacol al Niculinei Stoican, la Zilele comunei Dănești

Autoritățile locale din comuna Dănești organizează în premieră anul acesta zilele comunei. Evenimentul este programat în perioada 25-26 iunie, ocazie cu care  în localitate se vor ține mai multe competiții sportive dedicate copiilor și tinerilor.

Primăria Dănești în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Gorj Gorj organizează în data de 25 iunie începând cu ora 9.00 un concurs de ciclism pentru copii, unde sunt așteptați să participe toți cei care au biciclete. Pentru ora 11 este programat un joc tematic cu frânghia, iar de la ora 12 va fi un concurs de table. Înscrierile pentru aceste competiții se fac la primăria Dănești.


Competițiile sportive vor fi organizate ca parte din manifestările ce vor avea loc cu ocazia Zilelor comunei Dănești. Iată care este orarul desfășurării evenimentelor:

-ora 09:00: concurs de ciclism pentru copii ( se va participa cu bicicletele proprii)

- ora 11:00: joc tematic (frânghie)

-ora 12:00: concurs de table.


Toate aceste activități se vor face în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Gorj. Părinții care doresc să își înscrie copiii la oricare dintre activitățile enumerate, trebuie să ia legătura cu reprezentanții primăriei Dănești.

De la eveniment nu vor lipsi comercianții, dar nici tarabele cu mici și bere, iar atmosfera va fi întreținută de artiști de muzica populară. Sâmbătă, 25 iunie începând cu ora 20.00 pe scena vor urma Constantin Măgureanu, Alina Lăcătușu, Vasile Ciobanu, Nina Predescu, Elena Bălan și Nicușor Micșoniu.

Dumică vor concerta la Dănești Victorița Lăcătușu, Roberta Crintea, Delia Barbu, Adriana Soreanu, Georgiana Bârsac și Alexandra Beaje.

Invitați special la eveniment sunt Niculina Stoican, Emil Badea și Mariana Ionescu Căpinănescu. Zilele comunei Dănești se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: