Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

La CE Oltenia se vorbește din nou de vânzare de acțiuni

Complexul Energetic Oltenia a contractat o firmă de audit financiar pentru următorii trei ani. 110.000 de lei vor costa în fiecare an serviciile contractate.

Interesant este că printre motivele contractării unui astfel de serviciu a fost acela că societatea gorjeană, aflată de trei ani pe pierderi uriașe, va fi listată la bursă. “Având în vedere faptul că situațiile financiare individuale și situațiile financiare anuale consolidate încheiate pentru exercițiul financiar al anilor 2020, 2021 și 2022 trebuie auditate, precum și faptul că va fi lansată oferta publică primară de vânzare a acțiunilor nou emise de CE Oltenia, urmată de lansarea acestora la Bursa de Valori București, este necesară emiterea Scrisorii de Confort”, se arată într-un document al companiei, care va fi analizat în ședința adunării generale a acționarilor din luna ianuarie.

Firma care va face auditul se numește TGS Romania Assurance & Advisory Business Services SRL București.

CE Oltenia a avut în ultimii trei ani pierderi de ordinul sutelor de milioane de euro. (A.A.)

Vizualizări: 2,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: