La doar 13 ani, a fost diagnosticat cu leucemie. update: Robert s-a stins din viață duminică

update: Băiatul s-a stins din viață duminică după-amiază. Condoleanțe familiei!

Robert, un băiat de doar 13 ani, din Sohodol, Tismana, are nevoie de oameni cu suflet mare. A fost diagnosticat, în urmă cu aproape o lună, cu o boală cruntă. Suferă de leucemie și nu are niciun sprijin. Băiatul este pe patul de spital de trei săptămâni. A ajuns la Urgențe pentru că se simțea foarte slăbit, iar medicii de aici au decis să-l transporte la un spital din Craiova, unde să beneficieze de sânge și tratament.

Coșmarul a început pentru Robert în urmă cu trei săptămâni. S-a plâns rudelor că se simte slăbit, iar la insistențele acestora a mers la spital. Diagnosticul a venit ca un cutremur: suferă de leucemie. În prezent, Robert se află sub tratament, la un spital din Craiova. Respiră mai mult cu ajutorul aparatelor, iar familia este disperată. Are nevoie de sprijin pentru a ține băiatul în viață. Prietenii au pornit o campanie de strângere de fonduri pe Facebook. Tot acolo, s-au mobilizat și oameni care să doneze sânge pentru băiețel.

Muncea în pădure, la 13 ani

Chiar dacă era copil, Robert era un umăr important în gospodărie și aproape că își câștiga singur existent până când s-a îmbolnăvit. “Robert a cunoscut greul de foarte mic. El muncea singur să-și câștige existența. Chiar dacă are 13 ani, el mergea în pădure și muncea ca un om în toată firea. Era plin de viață până când a fost diagnosticat cu această boală”, ne-a mărturisit Andra, verișoara lui Robert.

Cei care vor să ajute pot lua legătura cu familia la: 0762.836.236, Adina (Ana), mama copilului, sau la 0760.301.610, Andra, verișoara sa.

CONTURI

Fratilescu Ana, mama băiatului - Conturi la BRD

IBAN RO36BRDE170SV45833001700 CONT IN EURO

IBAN RO 86 BRDE179SV45832971700 CONT IN LEI.

Vizualizări: 31,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: