La doar şapte anişori a cucerit ţara cu talentul ei

Fără a sta prea mult pe gânduri, Andreea Gavrilă de doar şapte anişori, spune că vrea să devină profesoară de gimnastică aerobică. Nu pentru că îşi doreşte o siluetă de invidiat, ci pentru că deja a câştigat mai multe concursuri locale şi judeţene practicând acest sport de la vârsta de trei ani. Talentul său este unul dobândit în timp, în urma a nenumărate antrenamente şi sacrificii fizice după ce părinţii au decis să o ducă la Palatul Copiilor pentru a face gimnastică aerobică. I-a plăcut atât de mult încât practică şi astăzi, după mai bine de patru ani, cu acelaşi entuziasm.

Andreea Gavrilă este elevă în clasa I la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu fiind de altfel şi câştigătoarea mai multor locuri I la concursurile judeţene de gimnastică aerobică. A descoperit un sport de care nu vrea să se mai despartă. „Acesta este al patrulea an de când fac gimnastică aerobică. Părinţii mei m-au dus la palatul copiilor, am descoperit că îmi place foarte mult şi am rămas. Când voi creşte mare vreau să mă fac profesoară de gimnastică aerobică pentru că în felul acesta o să fac mişcare tot timpul”, a mărturisit Andreea Gavrilă. Câştigătoare a mai multor premii I la Petroşani, Slatina, Vulcan şi Târgu Jiu, Andreea Gavrilă spune că vrea să ajungă cât mai sus, să atingă performanţe după care să predea şi ea la rândul ei tainele gimnasticii altor copii. „Antrenamente fac de trei ori pe săptămână câte două ore jumătate pe zi. Nu este obositor şi nici greu pentru că îmi place să fac mişcare. Am apărut şi la televizor făcând elemente de gimnastică, la „Vedeta familiei”. Îmi place să fac sport cu atât mai mult cu cât fac sport pe muzică”, a mărturisit micuţa Andreea.

Vedeta familiei

Şi cum ea chiar este vedeta familiei, fiind singurul copil la părinţi, mama ei are grija să se prezinte în spectacole şi competiţii care o prinţesă. „Mami îmi face costumele, sunt foarte frumoase, acum am unele cu roşu şi negru. Ea le-a făcut şi la ceilalţi colegi ai mei. Are grijă să avem costume frumoase când mergem în competiţii şi ea mă însoţeşte mereu”, a precizat Andreea. Acesta nu este singurul talent al micuţei, în puţinul timp liber care îi mai rămâne, Andreea desenează, se uită la desene, se joacă pe calculator sau decupează. Îi place foarte mult să înveţe despre mediul înconjurător dar mai ales îi place să citească cu toate că abia acum descoperă tainele ABCD-arului.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: