„La Prigoria USL este mortal, nu total“

„USL-ul la Prigoria este mortal în nici un caz total”, a spus Iuliana Iliescu preşedinta organizaţiei  liberale din localitate, la Radio Infinit.

Declaraţia vine după şedinţa de consiliu local de vineri 23 decembrie, în care consilierii PSD nu au votat introducerea pe ordinea de zi a proiectului de încetare a mandatului de consilier  local a lui Mitică Doru, acesta fiind exclus din PNL.

„A fost o şedinţă extraordinară, consilierii PSD nu au votat proiectul de încetare a mandatului de consilier a lui Mitică Doru, vechea problemă a noastră. Probabil va fi USL mortal, nu total. Cineva trebuie să iese din joc, altfel nu se poate. Relaţia cu liderul rămâne la fel“, a spus Iuliana Iliescu la radio Infinit.

Iuliana Iliescu spune că la Prigoria este cât se poate de clar că USL-ul nu funcţionează şi asta din cauza primarului PSD Emil Răgman, care nu vrea chip să fie de acord cu proiectele depuse de liberali.

Preşedinta PNL Prigoria susţine că explicaţia consilierilor locali PSD, care nu au votat alături de liberali, a fost că „aşa au primit indicaţii de la primarul Emil Răgman”. Aceasta a mai spus că nu înţelege această opoziţie, dat fiind că cel exclus este un consilier PNL, nu PSD.  Iuliana Iliescu spune că întâmplarea  de vineri este de neînţeles, comportamentul consilierilor PSD fiind unul de grădiniţă.

FĂRĂ COMENTARII

Emil Răgman primarul comunei Prigoria spune că el nu are nici un punct de vedere în legătură cu şedinţa de consiliu local de vineri şi nu comentează declaraţia Iulianei Iliescu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: