Oprea a deschis uşile UNPR pentru primarul Cârciumaru

Peste 150 de membri ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României de la Gorj au fost sâmbătă prezenţi la Craiova unde a avut loc Reuniunea organizaţiilor Uniunii Naţionale pentru Progresul României din regiunea Sud-Vest Oltenia. Pe scena Sălii Sporturilor din Bănie au urcat liderii naţionali ai UNPR, dar şi preşedinţii organizaţiilor din judeţele Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt şi Mehedinţi.

Organizaţia de la Gorj a fost condusă de preşedintele Dan Ilie Morega, care a fost prezent pe scenă alături de preşedintele Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naţionale, Marian Sârbu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Cristian Diaconescu, vicepreşedintele Senatului, Valeriu Steriu, şeful Comisiei prezidenţiale pentru agricultură, Eugen Nicolicea, liderul Grupului UNPR din Camera Deputaţilor, Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4, fostul selecţioner Anghel Iordănescu, Gigi Neţoiu sau Antonie Solomon, primarul Craiovei.

UNPR are aproape zece primari

Atunci când a luat cuvântul, Morega nu a omis să se laude în faţa colegilor cu realizările sale la nivelul judeţului Gorj. „Am reuşit până în acest moment să atragem de partea noastră nouă primari şi jumătate. Cu cel de-al zecelea primar suntem în tratative, iar dacă va veni va fi un câştig pentru partid. De asemenea, sunt zeci de consilieri pe care ne putem baza fără reţineri la următoarele alegeri. Un procent de 10% din primării, minim, cred că vom putea câştiga”, a declarat Morega, contrazis pentru început de tabela progresiştilor, care indica un procent de 33% pe care vor să-l realizeze. Potrivit unor surse neoficiale, al zecelea primar cu care este în tratative este Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. Întrebat despre acest lucru, Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a lăsat loc de interpretări. „Nu am purtat nicio discuţie cu domnul Cîrciumaru. Noi lansăm în decembrie Uniunea Social Progresistă. Cine  vrea să intre acum în criza asta, e liber să o facă, sper că am fost clar. Oricine doreşte se poate înscrie în partidul nostru. Şi pentru domnul Cârciumaru uşile sunt deschise”, a declarat Oprea.

PARTCIPARE

Din  delegaţia de la Gorj a făcut parte şi Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, cel care a fost renegat de partidul din care face parte şi căruia i s-a retras sprijinul politic pe motiv că este ineficient. Giurcău a refuzat să vorbească cu jurnaliştii despre prezenţa sa la întâlnirea politică.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: