„Ciocoiul“ Căruntu, schimbat din fruntea PP-DD în versuri. Vezi poezia!

Scandal de proporţii în cadrul Partidului Poporului de la Gorj. Fostul şef al partidului, Sergiu Vasile, regretă că l-a propus pe Constantin Căruntu pentru şefia formaţiunii politice, deoarece spune că ulterior numirii a aflat că este un ciocoi. Mai exact, are multe afaceri cu PSD. Nemulţumirea vine din partea tuturor membrilor fondatori, care i-au şi scris o poezie lui Căruntu şi care au de gând să ceară conducerii centrale schimbarea lui.

Sergiu Vasile spune că singurul vinovat de situaţia din partid este el. „Am făcut greşeala cu mâna mea. L-am luat pe Căruntu la Timişoara şi la Craiova, l-am prezentat doamnei Simona Man. Nu am mai vrut să ocup eu această funcţie pentru că ne trebuia un om cu bani, dar am aflat că şi dânsul este un ciocoi de Gorj. Până la dânsul am mai făcut această propunere domnului Pantelimon Manta, domnului Mocioi, domnului Talabă care acum este la UNPR, am căutat oameni curaţi, dar până la urmă am făcut cea mai mare greşeală”, spune Sergiu Vasile, vicepreşedintele PP-DD Gorj. Acesta spune că actualul preşedinte al partidului este mână în mână cu PSD, deoarece are multe afaceri. ”Am aflat de afacerile dânsului cu PSD. Are hotelul Laguna, are 2-3 staţii PECO, iar acum face două blocuri lângă Spitalul Judeţean. Toate astea sunt în colaborare cu primăria Târgu Jiu, în special cu viceprimarul Sanda”, mai spune Sergiu Vasile.

Sediul partidului este în sala de mese

Fostul preşedinte este nemulţumit şi de faptul că în momentul de faţă nu există un sediu al partidului, şedinţele se ţin la hotelul lui Căruntu, în sala de mese, care de cele mai multe ori este ocupată de cei care mănâncă acolo. „Când i-am predat ştafeta a zis că ne va ajuta, că vom avea un sediu de partid, nu avem nimic. Facem şedinţele pe holul hotelului dânsului, pentru că sala de mese, acolo unde zice să ne întâlnim, este ocupată. Domnul Căruntu s-a văzut preşedinte şi a uitat de noi cei care am fondat partidul. Mie mi-a promis că mă pune prim-vicepreşedinte şi pe locul doi pe lista de consilieri judeţeni. A uitat, sunt vicepreşedinte şi nici pentru consilieri judeţeni nu mai este valabilă înţelegerea”, a declarat Sergiu Vasile. Acesta mai spune că din cei 5000 de simpatizanţi, la Gorj mai sunt 2000 deoarece ceilalţi nu vor să facă echipă cu actualul preşedinte şi s-au retras.

REACŢIE

„În loc să muncească se ţin de dezinformări. Să meargă la Bucureşti. Au mai depus memorii, dar degeaba. Eu nu mă cert cu ei prin ziare, dacă vor să vorbim, ne vom întâlni în cadru organizat”, spune Constantin Căruntu, preşedinte PP-DD Gorj.

PROPUNERE DE DEMITERE

Sergiu Vasile spune că va sesiza toate neregulile conducerii centrale. A vorbit cu Dan Diaconescu şi Simona Man şi va merge la Bucureşti  pentru demiterea lui Constantin Căruntu şi propunerea unei alte persoane pentru funcţia de preşedinte.

Versuri dedicate ciocoiului de Căruntu

A trecut mai mult de un an

De când tot s-a luptat Dan,

Ca partidul să-l înscrie

S-avem şi noi bucurie.

În final s-a rezolvat,

Dar la Gorj, cu mult păcat

Cu cine să votăm noi-

Cu Căruntu, zis ciocoi-

Lângă relaţiile ce-i cântă-n strună

E Râmescu cască gură.

Acei oameni ce-au luptat,

Când PP-DD nu era legiferat.

Râmescu fiind viorist

Căruntu şi el seamănă a basist,

S-au gândit că ar fi mai bine

Oamenii vechi să-i termine.

I-au înlăturat uşor

Să fie pe placul lor

Şi să-şi aducă în partid

Acei oameni care fiind

Aruncaţi de prin partide,

Nici ei nemaiştiind de unde

Că s-au plimbat an de an

Ca să mai prindă câte un ciolan

Până la anul, la votări

Se mai fac multe schimbări

Cum apa vine la matcă

Şi ei vor venii la ţeapă.

Pe Căruntu îl vedem noi

Pe bandă numit ciocoi

E vorba de OTV

Sus pe banda roşie.

La drept vorbind între noi

Nu ne trebuie ciocoi.

El crede că-i sunt de bază

Câinii ce-i are de pază.

Pe Râmescu îl găseşti

Dacă vrei să-l întâlneşti

În Târgu de Maşini sus,

El mereu are de spus

Se recomandă uşor

Eu Râmescu sunt inspector

Mai bine să-şi ia vioara

Ca s-o mai scârţâie seara.

Şi să scârţâie într-una,

La hotelul zis Laguna

Oricum adevărul este

El acolo slugăreşte.

E puţin că sunt daţi jos

Oricum nu sunt de folos

Pentru partidul PP-DD

Despre care toată lumea ştie.

În tot cazul ne luptăm

În scurt timp să-i debarcăm.

Partidul e serios,

Dar ei trebuie daţi jos.

Membrii fondatori ai PP-DD, Judeţul Gorj

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: