Lădaru, „deocamdată candidat” la Târgu Jiu

Se joacă alba-neagra în partidul condus de Dian Popescu. Nici până acum nu a fost anunțat oficial candidatul ALDE la Primăria Târgu Jiu pentru alegerile din 11 iunie. În timp ce social-democrații se laudă că poartă discuții cu Tăriceanu, la Gorj, cei de la ALDE ocolesc subiectul. Nu și consilierul municipal Eduard Lădaru, care a dat ca certă candidatura sa.

„Domnul Lădaru își dorește să candideze. Domnul Lădaru, cu orice zi care trece, capătă experiență care îi va ajuta pentru viitor. Le doresc tuturor candidaților mult succes”, a transmis Ninel Muja, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, fără să spună clar dacă Eduard Lădaru este candidatul partidului pentru Primăria Târgu Jiu.

Cert este că, la București, încă se mai poartă negocieri între PSD și ALDE în contextul unei colaborări la alegeri. „Rămâne să mai discutăm. Vom stabili modul de colaborare ALDE-PSD la Târgu Jiu și Drăguțești. Vom discuta. Nu pot să vă dau un răspuns concret despre ce va fi și cum va fi”, a anunțat preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru. (M.M.)

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: