Lasă haina de poliţist pentru roba de magistrat

Un ultim pas mai au de făcut trei gorjeni pentru a promova concursul de admitere în magistratură organizat în această perioadă de Institutul Naţional al Magistraturii, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă fiecare dintre aceştia având de susţinut proba interviului.

Poliţistul Nicolae Marian Flaimoc este aproape gata să schimbe haine de ofiţer cu roba de magistrat, el având notele cele mai bune dintre toţi candidaţii de la Gorj participanţi la sesiunea de admitere din acest an. El a optat pentru meseria de procuror la Parchetul Judeţean, în timp ce un post de judecător la Tribunalul Gorj a fost tentant pentru Adina Petrescu Eriţă. Elena Cernătescu este cel de-al treilea candidat de la Gorj rămas în cursă, asta după ce, iniţial, concurenţi i-au fost inclusiv avocaţi cu state vechi la instanţele din judeţ.

După proba interviului pe care fiecare dintre cei amintiţi o va susţine până la sfârşitul săptămânii, urmează afişarea rezultatelor şi a mediilor finale, la începutul lunii viitoare fiind programat ca întreg concursul să ia sfârşit şi să fie cunoscute numele viitorilor magistraţi.

Vizualizări: 4,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: