Laude după scandaluri. Primar: Ce-am făcut în doi ani, n-au făcut alţii în 20!

Tânărul primar din Albeni care s-a evidenţiat în spaţiul public printr-o serie de scandaluri nu vrea să plece de la primărie prea curând. Ionuţ Stan este convins că va candida şi în 2020. El a obţinut, în urmă cu doi ani, mandatul de primar pe listele partidului UNPR.

Primarul este mândru de activitatea sa şi aproape sigur că localnicii îi vor da votul de încredere şi la alegerile viitoare. „Da, o să mai candidez. Eu cred că oamenii îşi doresc să le fiu primar. Am fost şi sunt singurul primar care s-a implicat pentru comuna Albeni. Lucrurile pe care le-am făcut eu în doi ani nu le-au făcut alţii în 15-20 de ani. Primăria Albeni nu a avut niciodată un utilaj cu care să facă deszăpeziri sau să decolmateze şanţurile pentru binele comunei”, a declarat primarul Ionuţ Stan.

Se duce la Pro România?

Rămâne de văzut dacă primarul va fi tot pe lista UNPR sau va trece în altă barcă. Surse spun că edilul ar fi gata să treacă în tabăra lui Victor Ponta, Pro România, mai ales după ce deputatul Alin Văcaru i-a promis sprijin pentru a trece terenurile strămutaţilor din Câmpu Mare din proprietatea Agenţiei Domeniilor Statului în subordinea primăriei.

Vizualizări: 1,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: