LE-AŢI VĂZUT?

La data de 29.01.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 34 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în ziua de 29.01.2015, fiica sa Covaci Petruţa Adela, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 70 kg, față rotundă, păr negru, lung, creț, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării, aceasta era îmbrăcată în pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, o geacă de culoare neagră din material tip fâș, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare alb cu negru.

La data de 29.01.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat, în vârstă de 47 ani, din comuna Telesti despre faptul că în ziua de 29.01.2015, fiica sa Modroagă Maria Daiana, de 16 ani, din comuna Teleşti, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 50-55 kg, faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui, constituţie atletică, fără semne particulare. La data plecării, aceasta era îmbrăcată în pantaloni tip colant de culoare neagră, o cămaşă de culoare gri cu guler albastru închis, un sacou negru din stofă, cu o porţiune albă în zona pieptului, o geacă de culoare neagră din material tip fâş, în picioare purta o pereche de ghete negre şi avea asupra ei o geantă de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: