Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Legiștii au stabilit cauza morții tânărului Alex

Medicii legiști s-au pronunțat în cazul tânărului care a murit fulgerător pe un scaun într-o frizerie din Târgu Jiu. Alex, în vârstă de 35 de ani, a făcut infarct, după cum susțin medicii care au efectuat necropsia.

Tânărul care a rămas fără suflare în seara zilei de 14 februarie n-a mai avut nicio șansă. Inima a încetat să mai bată după ce a suferit un infarct, susțin medicii legiști.

„Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a spus Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Alex a decedat la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun, în frizerie, în timp ce se pregătea să se tundă. Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru moarte suspectă. 

Vizualizări: 13,640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: