Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lemne fără acte, în mașina unei firme

Polițiștii din Tismana au depistat pe raza comunei gorjene Padeș o autoutilitară cu remorcă, ce aparține unei societăți comerciale, în care era încărcată cantitatea de cinci mc de lemn pentru foc, de fag. Mașina era în afara depozitului de material lemnos al societății, fără a avea documente care să ateste legalitatea provenienței.

"Cu ocazia verificării documentelor de evidență ale depozitului, s-a constatat că nu a fost verificată veridicitatea codului unic și nici data, ora, minutul sau secunda, prin interogarea aplicației SUMAL, pentru avizele de însoțire primare", arată IPJ Gorj.

Având în vedere cele constatate, societatea comercială a fost sancționată contravențional conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată valoric. (A.M.)

Vizualizări: 2,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: