Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul Alpredi, ţinut în corzi de consilieri

Consilierii locali din comuna gorjeană Glogova au respins din nou execuţia bugetară pe anul trecut, nefiind singurul proiect neaprobat. Consilierul local Gheorghe Milea spune că aleşii locali i-au cerut primarului să explice ce a făcut cu banii, pe motiv că nu se prea vede mare lucru prin comună. Un alt proiect pe care consilierii îl resping este referitor la angajarea unei firme care să elaboreze Planul Urbanistic General. „Acum câţiva ani a mai fost o firmă plătită cu sute de milioane de lei vechi să facă acest PUG, a ajuns până la nivel de planşă, mai erau unele corecţii de făcut, dar a intrat în faliment. Eu eram viceprimar atunci, dar nu aveam acces la toate informaţiile. Acum consilierii vor să ştie ce s-a întâmplat cu acea firmă, înainte de a aproba alţi bani”, a explicat Milea.

Consilierii din Glogova nu au votat nici alocarea de fonduri pentru zilele localităţii, manifestare care ar trebui să aibă loc în septembrie. De această dată, motivul invocat este legat de lipsa unui program de activităţi. La Glogova este greu de făcut o majoritate, 5 din cei 11 consilieri fiind independenţi, 4 liberali şi doi pesedişti. Primarul Alpredi a fost ales independent, dar a trecut ulterior la PSD. (A.A.)

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: