Liberalul Filip acuză conducerea CEO de epurări politice

Primarul PNL din Rovinari, Dorin Filip, a declarat că liberalii sunt epuraţi politic din Complexul Energetic Oltenia. În plus, acesta reaminteşte că liberalul Alexandru Braia a fost mutat de mai multe ori dintr-o parte într-alta, ajungând în final, la cea mai „proastă carieră“, Peşteana. Filip mai spune că acolo este batalion de disciplină, pentru că au fost transferaţi toţi foştii directori din companie.

Primarul Dorin Filip a declarat la Radio Infinit că împreună cu liderul Dian Popescu va lua măsuri împotriva epurărilor politice din CE Oltenia şi chiar va fi înştiinţată conducerea centrală a partidului. „O să informăm conducerea centrală a PNL despre ceea ce se întâmplă la Gorj. Noi, la nivel de judeţ, am pierdut foarte mult. N-o să lăsăm ca toţi oamenii noştri să fie traşi pe linie moartă şi să vină în sistem cu neaveniţi. Consider că lucrurile nu pot să continue aşa, să facă o asemenea epurare”, a declarat Dorin Filip.

Acesta a mai spus că la Cariera Peşteana, unde este director liberalul Alexandru Braia, este bătaie de joc. „Domnul Braia a fost schimbat din cinci locuri, când făcea ceva bun era schimbat şi dus undeva la o carieră unde ştia toată lumea că acolo lucrurile merg foarte prost. Cariera Peşteana a mers totdeauna prost. A fost dus acolo să nu poată să facă treabă şi să spună că tot omul nostru e de vină. Unde să-l ducă, la Peşteana e cea mai proastă carieră.  Peşteana este un fel de batalion disciplinar al CEO. Toţi foştii directori PDL sunt acolo, Trotea, Burlan, Daviţoiu. Este o bătaie de joc, o mizerie, nu se procedează aşa ceva. Dacă domnul manager privat aşa vede lucrurile…“, comentează Dorin Filip. Liderul Dian Popescu invită la calm şi anunţă că toate aceste probleme vor fi discutate în şedinţa Biroului politic din această săptămână.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: