Liberalul Orzan intră în afaceri cu fiica sa

GheorgheOrzan, vicepreşedintele PNL Gorj, îşi va dezvolta afaceri în domeniul modei. În urmă cu câteva zile, politicianul s-a decis să devină partenerul de afaceri al fiicei sale care deţine deja o firmă fashion în Bucureşti. În acest sens intenţionează să-i deschidă un magazin de prezentare în Târgu Jiu. În viitor, liberalul pasionat şi de autoturisme, îşi doreşte să-şi mai cumpere un AUDI Q7 sau un BMW X5.

Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj, a absolvit Institutul de Politehnică Bucureşti, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii. Acesta este căsătorit şi are doi copii: o fată şi un băiat. Fiul său a absolvit o Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, iar fiica părea că îşi va face o carieră în domeniul IT. După ce a finalizat studiile universitare, aceasta şi-a deschis propria afacere în Bucureşti, dar o firmă fashion. Deşi iniţial a fost dezamăgit de alegerea fetei, de curând, Gheorghe Orzan s-a decis să-i devină partener de afaceri. “Fiica mea, Alina Gabriela, a absolvit o facultate în domeniul IT şi am fost foarte dezamăgit când s-a orientat spre modă. Cu toate acestea, firma ei a evoluat foarte mult la nivel naţional. Are colaborări cu firme din Constanţa şi Sibiu care îi distribuie ţinutele. În aceste zile, m-am hotărât să mă implic şi eu în afacerea ei, practic vom deveni parteneri de afaceri. În primăvară, o voi sprijini să-şi deschidă un magazin de prezentare <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Târgu Jiu. Cred că voi încerca să import pentru ea nişte ţinute din Marea Britanie pentru a le distribui în România”, a declarat Gheorghe Orzan. Alina Gabriela a lucrat într-o perioadă ca stilist pentru prezentatorii unor emisiuni ale posturilor naţionale de televiziune. “Am încredere în fiica mea pentru că ştie foarte bine să facă afaceri. Cred că o ajută foarte mult şi cunoştinţele deprinse din perioada în care lucra ca stilist”, a mai precizat Orzan.

PASIUNI

Fiind pasionat de autoturisme, politicianul intenţionează să-şi mai achiziţioneze în perioada imediat următoare un AUDI Q7 sau un BMW X5. “Îmi plac foarte mult Jeep-urile. De şase ani nu mi-am mai achiziţionat nici o maşină nouă. Intenţionez să-mi cumpăr un autoturism din gama AUDI sau BMW. Îmi place viteza, însă nu am dat decât câteva amenzi. Ţinând cont că sunt inginer electronist m-am dotat cu o serie de aparate antiradar”, a declarat Gheorghe Orzan.

DORINŢE

Liberalul îşi doreşte să devină bunic. Şi cum fiica sa este foarte ocupată cu afacerile, mai mare speranţă şi-a pus în băiatul său căsătorit de doi ani. “Atât eu cât şi soţia mea iubim foarte mult copiii. Aşteptăm cu nerăbdare să devenim să avem nepoţi. În plus soţia mea va ieşi la pensie şi îşi doreşte să aibă o astfel de ocupaţie”, a precizat Orzan.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: