Liberalul Săftoiu, posibil candidat la Senat

Claudiu Săftoiu ar putea candida la Senat pe postul vacantat de Toni Mihail Greblă în condiţiile în care Uniunea Social Liberală se va rupe. Nici în alte condiţii, liderul PNL Gorj nu exclude posibilitatea unor renegocieri la nivel central, chiar dacă postul revine PSD-ului.

Dian Popescu,  preşedintele PNL Gorj, este conştient că postul de senator pe Colegiul 2 revine PSD, însă nu exclude posibilitatea ca acesta să fie renegociat. „Postul eliberat de Toni Mihail Greblă revine PSD, dar se poate renegocia. Dacă se va merge separat este posibil ca domnul Săftoiu să fie candidatul PNL la Senat, însă trebuie urmaţi toţi paşii”, a declarat Dian Popescu.

Liderul liberalilor spune că mai întâi Claudiu Săftoiu trebuie să revină în PNL Gorj. „Am purtat o discuţie personală cu Claudiu Săftoiu şi acesta s-a bucurat să afle că are în continuare sprijinul PNL Gorj. În condiţiile în care doreşte, dumnealui poate să revină oricând pe funcţia de vicepreşedinte al PNL Gorj din care s-a autosuspendat”, a menţionat Dian Popescu. Acesta a mai precizat că Săftoiu poate fi şi candidatul PNL Gorj la europarlamentare, deşi  lista va fi stabilită la nivel naţional.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: