Licitație pentru închirierea de autobuze second-hand

Cele mai uzate autobuze din țară circulă în municipiul Târgu Jiu. Acestea aparțin societății de transport local Transloc SA, iar promisiunea înlocuirii acestora cu autobuze electrice noi este departe de a fi onorată.

Până atunci, conducerea Transloc SA și-a propus să închirieze autobuze pe care nu le mai folosesc alte orașe, dar care oricum sunt mai bune decât cele care sunt acum în circulație. “Am fost la Oradea, am fost la Timișoara, am vorbit și cu o firmă la București și încă una la Buzău. Trebuie să găsim cele mai bune soluții și în perioada următoare vom demara licitația pentru închiriere”, a spus directorul Mihai Paraschiv la Interviurile Infinit FM.

La Ministerul Dezvoltării ar fi trebuit organizată o licitație pentru achiziționarea a 20 de troleibuze electrice pentru Târgu-Jiu. Aceasta a fost anulată, pentru că timp de șase luni funcționarii ministerului nu au fost în stare să analizeze ofertele depuse, care între timp au expirat. În cele șase luni, ministerul a avut patru luni conducere PSD și două luni conducere PNL.

“Nu știu care este explicația. Sincer, și eu o aștept”, a mai spus Mihai Paraschiv. (A.A.)

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: