Târgu Jiu: A doua licitație pentru deszăpezire, un nou eșec

Edilitara Târgu Jiu n-a reușit nici la cea de-a doua licitație să facă rost de utilajele care îi lipsesc pentru a nu avea probleme cu deszăpezirea. Să nu fie prinsă pe picior greșit, societatea a improvizat. Au pus lamă unei mașini pe care o folosea la alte activități vara și are acum 16 utilaje pentru intervențe. Ar mai avea nevoie măcar de unul ca să facă față iernii.

Nici la a doua licitație pentru deszăpezire, nu s-a prezentat nicio firmă interesată. Edilitara mai are în jur de 60 de mii de lei pentru un nou contract. „Vedem dacă reluăm licitația. Nu s-a prezentat nimeni la cele două tururi care au fost organizate. Vedem care este situația. Dacă se anunță, în continuare, că iarna va fi foarte grea, găsim o modalitate. Dacă nu, mergem cu cele 16 utilaje pe care le avem în momentul de față și eu zic că suntem pregătiți să facem față iernii care a mai rămas”, a explicat Alexandru Zaharia, directorul Edilitara Târgu Jiu.

Societatea va relua licitația luna viitoare, însă e greu de crezut că va avea și succes pentru că toate firmele de profil au deja contracte pentru deszăpezire. „A doua licitație a fost în această săptămână și nu s-a prezentat nimeni. Probabil că nu mai sunt utilaje disponibile în momentul de față. Toți cei care au avut utilaje și le-au plasat fie la drumurile naționale, fie la drumurile județene. Se va repeta licitația. Mai avem un utilaj lipsă din tot ce am avut prin hotărâre de Consiliu Local. Una dintre multifuncționale a fost suplinită cu un utilaj de la Edilitara, dar zic că, în momentul de față, avem utilaje suficiente”, a dat asigurări Zaharia.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: