O nouă încercare de a lua parcarea de la primărie

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că încă n-are liniște în privința parcării din Piața Centrală. Chiar dacă acum este administrată de primărie, consilierii locali ai majorității ar pregăti un nou proiect de hotărâre prin care lucrurile să se schimbe, adică parcarea să fie gestionată din nou de un privat.

Marcel Romanescu susține că, deja, aleșii PSD ar gândi un nou proiect de hotărâre de Consiliu Local pe care să-l pună în dezbatere la următoarea ședință. Edilul nici nu vrea să audă de o altă variantă. “Luna viitoare, se pare că se va introduce din nou pe ordinea de zi această parcare. Nu voi ceda niciodată la acest proiect. Știu că se pregătesc acum în laboratoare tot felul de lucrări ca să se poată reintroduce proiectul pe ordinea de zi pentru aceiași concesionari. Atâta timp cât încasezi 620 de milioane (n.r. - lei vechi) într-o singură lună, cred că este în regulă. Dânșii invocă foarte multe lucruri. Administrația publică locală poate să administreze singură această parcare”, a explicat primarul Romanescu.

În schimb, Romanescu le propune colegilor săi să-l susțină în proiectul privind parcarea de la Super 2000, unde edilul are în plan să realizeze una etajată, pe suport metalic. În acest fel, acolo ar putea fi create până la 300 de noi locuri de parcare. „Eu am proiectul legat de parcarea de la Super 2000. Parcarea de la Rodna trebuie să rămână așa cum este astăzi. Dacă vrem să facem împreună un proiect, eu sunt de acord și le propun celor de la PSD un proiect. Să suținem acea parcare de la Super 2000 de 150, 200 sau 300 de locuri de parcare. Proiectul este depus. Nu trebuie decât să facem front comun”, este îndemnul primarului.

Vizualizări: 2,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: