Lider PNL: Vodislav are în spate 10 consilieri care îi sunt alături

Florin Ungureanu, consilier local la Rovinari şi lider al organizaţiei locale a PNL, spune că nu a dorit să preia frâiele primăriei din respect pentru fostul primar, Dorin Filip, despre care spune că i-a fost prieten. Mai mult, Ungureanu spune că el este cel care l-a propus pe Claudiu Vodislav şi i-a garantat că atât el, cât şi ceilalţi consilieri locali ai PNL îl vor susţine pe perioada în care va conduce primăria. Ungureanu a mai spus şi că lasă uşile deschise la PNL pentru Laurenţiu Chivu, dacă va dori să se afilieze la acest partid.

Reporter: Eraţi cotat printre posibilii candidaţi la funcţia de consilier cu atribuţii de primar la Rovinari. De ce nu aţi mai fost pe lista de propuneri a PNL?

Florin Ungureanu: Legând o prietenie foarte bună cu fostul primar, fiind circumstanţele care au fost, efectiv n-am avut puterea să mă înscriu pentru primar. Faptul că s-au vehiculat foarte multe lucruri, că eu mi-aş dori foarte mult lucru acesta, că în ziua în care dumnealui a murit eu aş fi spus că voi candida pentru funcţia de primar, vreau ca toate aspectele acestea să se şteargă şi să nu mai fie ambiguităţi de genul acesta, sau îndoieli că eu aş fi vrut o situaţie de genul acesta.

Rep.: Vizaţi, poate, postul de viceprimar?

F.U.: Asta nu ştiu, rămâne în perspectivă, în funcţie de ce va decide partidul, colegii mei.

Rep.: Domnul Vodislav a fost cea mi bună variantă a PNL pentru primăria Rovinari?

F.U.: Eu l-am propus şi consider că este omul de perspectivă şi un om de cuvânt, de onoare. Va trebui să muncească foarte mult şi sunt foarte multe probleme de rezolvat la nivel de primărie şi va trebui să depună eforturi considerabile şi, totodată, trebuie să nu uite că în spate are 10 consilieri care îi sunt alături şi singurul lucru pe care îl doresc este ca lucrurile să meargă bine.

Rep.: Se vehiculează faptul că fostul viceprimar Laurenţiu Chivu ar prelua frâiele organizaţiei locale a PNL. Au fost discuţii în acest sens?

F.U.: Nu pot să comentez lucrul acesta. Chivu nici măcar nu este membru de partid la PNL şi în cazul acest nu pot să spun că ar exista situaţii de genul acesta, cum se vehiculează, că ar veni în locul meu preşedinte sau altceva.

Rep.: Lăsaţi uşa deschisă la PNL Rovinari pentru Laurenţiu Chivu? 

F.U.: Da. Dacă vrea să vină şi vine deschis şi nu are alte lucruri mai bune, poate să vină.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: