Primar: Pot fi unealta partidului, dar nu pot fi unealta lui Moşoiu

Irinel Ungureanu, viceprimarul cu atribuţii de primar de la Drăguţeşti, susţine că fostul primar Vasile Moşoiu i-a dat indicaţii clare în ceea ce priveşte organizarea Zilei Vârstnicilor şi a serbărilor de Crăciun, fiind vorba de sume fabuloase din bugetul local. Mai mult decât atât, vicele Ungureanu îi reaminteşte lui Moşoiu că a devenit primar doar pentru că liberalii din Drăguţeşti au muncit mult în campania din 2012.

Rep. : Care a fost relaţia dumneavoastră cu fostul primar Moşoiu?

I.U: Eu nu mi-am dorit să plece el de la conducerea primăriei, dânsul le-a făcut şi acum trage şi aruncă în mine cu fel de fel de chestii. Eu nu sunt o unealtă să mă direcţioneze el cum vrea, eu pot să fiu unealta partidului, dar refuz să fiu unealta lui Vasile Moşoiu. Îmi dădea pur şi simplu sarcini să semnez anumite contracte. Vreau să vă spun că Moşoiu a fost pus primar, nu ales, consilierii l-au pus primar atunci când umblam zi şi noapte, să se înţeleagă foarte bine asta, iar acum dânsul crede că este o locomotivă a partidului.

Rep.: Ce decizie credeţi că va lua partidul în ceea ce vă priveşte?

I.U:  Vreau ca partidul din care facem amândoi parte, PNL, să facă o analiză la nivel de comună să vedem ce zic oamenii, ce caracter are primarul, nu eu. Partidul trebuie să se convingă că Moşoiu nu este locomotiva, consilierii au muncit mult pentru el. Şi sesizarea de la ANI împotriva mea tot el a făcut-o. De când am luat această funcţie a umblat peste tot să mă schimbe.

Rep.: Care au fost discuţiile cu privire la Ziua Vârstnicilor?

I.U: Mi s-a spus clar că trebuie să fac Ziua Vârstnicilor cu 45.000 de lei la dânsul la restaurant şi 25.000 de lei să fac cadourile de Crăciun pentru copii tot la dânsul la firmă. Niciodată nu voi face aşa ceva, mai bine îmi văd de treburile mele, eu vreau să fiu în folosul cetăţeanului. Caracterul o să se dovedească pe parcurs, Irinel a avut caracter chiar dacă a avut oi, animale. Eu m-am ridicat muncind, nu prin alte mijloace. Dacă e să fiu la primărie sunt, dacă nu, asta e. Eu trebuie să dau dovadă de caracter faţă de cetăţean, nu faţă de Moşoiu Vasile. Niciodată nu am avut nu ştiu ce firmă de afaceri, am avut o firmă de bomboane şi pufuleţi, nici nu am fost remunerat, a fost o firmă mică. Nu am vrut să-l sap pe domnul primar, dar nici nu vreau să se aleagă praful de mine.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: