Liderii ALDE Gorj, replică dură pentru Boza

Schimbul de replici la distanţă dintre liderii ALDE Gorj şi managerul CE Oltenia, Sorin Boza, a continuat marţi. Vicepreşedintele Ion Iordache susţine că Boza nu este competent să conducă o companie precum Complexul Energetic Oltenia, iar vicepreşedintele Robert Filip spune că nu mai are niciun fel de dialog cu şeful CEO, pe care îl consideră cel mai mare mincinos. Interesant este că ministrul Energiei, care este tot de la ALDE, nu a avut reproşuri pentru şefii companiei energetice din Gorj.

Sorin Boza i-a amintit pe cei doi politicieni într-un interviu acordat luni unui post de radio, atrăgându-le atenţia că s-ar putea să vină ziua în care să îşi dea şi el drumul la gură. „Eu încă nu am vorbit. Nu o să vedeţi nicio declaraţie a mea din ultimele trei luni, de când au fost organizate mitinguri împotriva lui Boza, în fiecare zi nu mai încăpem în toate ziarele, Filip îi declară ceva lui Boza, Iordache îi declară ceva lui Boza. Reamintesc că eu încă nu am vorbit, însă la un moment dat acumulez şi eu. Cât să pot duce? Voi vorbi şi eu”, spunea Boza la Radio Accent.

Afirmaţia i-a scos din sărite pe cei doi lideri politici. Ion Iordache susţine că Boza nu a fost competent nici să conducă fabrica de gips carton din Turceni. „Am văzut că foloseşte numele meu, eu nu i-am rostit numele şi nici nu vreau să i-l rostesc, pentru că nu merită. Am vorbit doar despre managementul Complexului Energetic Oltenia, care este o unitate de stat şi noi, politicienii, avem datoria să stăm cu ochii pe ei. Îl cunosc destul de bine pentru că la un moment dat i s-a încredinţat conducerea fabricii de ghips carton de la Turceni, pentru o perioadă foarte scurtă de timp, pentru că s-a ajuns la concluzia că dumnealui nu este în stare să gestioneze o unitate atât de mică, cu 70-80 de oameni, şi a fost dat afară. (...) Nu putem să nu fim cu ochii pe dumnealui când ştim că a fost dat afară pentru incompetenţă”, a spus Iordache la Radio Infinit. Cu privire la ameninţarea lui Boza, cum că ar putea să vorbească, Iordache a spus: „Dacă are ceva de spus, să vorbească”.

Nici Robert Filip nu pare îngrijorat de ameninţările voalate ale lui Boza. „Eu îl aştept să vorbească, dar cu organele abilitate, nu cu mine. Cu mine nu mai are dialog”, a spus Filip.

Vizualizări: 3,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: