Boza, atac la doi politicieni: Cât să pot duce? Voi vorbi şi eu!

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a lansat luni ameninţări voalate la adresa liderilor ALDE Gorj, Ion Iordache şi Robert Filip. Cei doi s-au declarat nemulţumiţi de activitatea lui Boza în mai multe emisiuni şi au spus că ALDE nu îşi asumă numirea acestuia. Boza le transmite că a fost selectat în baza ordonanţei 109 şi nu poate fi schimbat politic, ci numai în baza rezultatelor.

Sorin Boza a fost invitat la Radio Accent, unde a primit o întrebare din partea liderului de sindicat Doru Crăete, care a vrut să ştie dacă vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, vrea să îl schimbe din funcţie. „Când mă va pune Iordache undeva, Iordache mă va putea schimba. Nu ştiu cu ce l-am deranjat pe Iordache. Eu ştiu, dar ar fi bine să... Că după asta cine ştie, dacă voi vorbi prea mult, să nu îl supăr prea tare. Însă văd nişte afirmaţii... şi spunem că suntem oameni care iubim acest judeţ. Sunt un om care nu sunt din judeţul ăsta, dar cred că îl iubesc mai mult decât alţii”, a spus Boza.

Managerul CE Oltenia a criticat faptul că Dorin Filip - lider ALDE şi primar la Rovinari - vrea să dea în judecată compania. „Cum este posibil ca primarul oraşului Rovinari să se constituie parte civilă într-un proces alături de Greenpeace şi Bankwatch într-un proces pe care îl vor intenta Complexului Energetic Oltenia. Asta în condiţiile în care Complexul Energetic Oltenia plăteşte 70% din toate impozitele şi taxele pe care le încasează Primăria Rovinari. Cred că 70-80% din populaţia oraşului lucrează sau mănâncă o bucată de pâine de pe urma acestui complex. Cum să faci aşa ceva?”, a spus Boza.

Şeful CEO mai spune despre cei doi că au venit în spaţiul public cu afirmaţii neadevărate despre activitatea companiei. Boza le-a transmis la postul de radio un mesaj care sună ameninţător: „Eu încă nu am vorbit. Nu o să vedeţi nicio declaraţie a mea din ultimele trei luni, de când au fost organizate mitinguri împotriva lui Boza, în fiecare zi nu mai încăpem în toate ziarele, Filip îi declară ceva lui Boza, Iordache îi declară ceva lui Boza. Reamintesc că eu încă nu am vorbit, însă la un moment dat acumulez şi eu. Cât să pot duce? Voi vorbi şi eu”.

Ion Iordache a spus zilele trecute la TV Sud că actuala conducere este „un dezastru” pentru Complexul Energetic Oltenia. „În afară de faptul că sunt nişte iresponsabili care mint, sunt şi slabi manageri. Dacă acum va trebui să preia altcineva, realitatea economică a Complexului Energetic Oltenia este că are o pierdere de câteva mii de miliarde”, a spus Iordache. „Am epuizat toate căile de comunicare cu domnul Boza, pe care eu îl consider un mare mincinos. Cred că dânsul a inventat minciuna”, a spus şi Filip.

Vizualizări: 4,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: