Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Romanescu stă departe de scandalul din PNL

Acţiune surprinzătoare duminică seara, imediat după închiderea urnelor. Mai mulţi lideri ai PNL i-au cerut lui Ludovic Orban să plece de la conducerea partidului, printr-un mesaj postat concomitent pe paginile lor de socializare. „Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, este mesajul postat la ora 21.00 de Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Claudia Benchescu, Cătălin Predoiu, Mara Calista, Cezar Preda, Ovidiu Raeţchi, Adriana Săftoiu.

Preşedintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu a dorit să comenteze scandalul de la vârful partidului. „Eu îmi fac datoria ca primar, latura politică mă priveşte mai puţin la această oră”, a spus Romanescu, care a precizat că nu îşi doreşte un scandal în partid. (A.A.)

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: