Liderii PNL Gorj, cu Orban în campanie

Președintele PNL, Ludovic Orban, a ajuns în județul Gorj în cadrul unui turneu electoral. Acesta s-a oprit la Bumbești-Pițic, acolo unde duminică vor avea loc alegeri pentru fotoliul de primar.

Orban a venit să o susțină pe candidata PNL, Irina Cojocaru, în ultima zi de campanie. Un alt motiv al vizitei este legat și de alegerile care au loc în interiorul Partidului Național Liberal. Orban și-a arătat intenția pentru a candida la șefia partidului.

”Sunt aici și pentru a susține candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al localității Bumbești-Pițic. Este o localitate cu mult potențial și locuri frumoase”, a spus Orban.

Întrebat dacă a încercat să-l convingă pe Florin Cîțu să se retragă din lupta pentru șefia partidului, Orban spune că a rămas surprins de depunerea candidaturii a actualului premier.

”Nu i-am spus să se retragă și nici nu l-am rugat. Fiecare este liber să facă ce vrea. Am rămas surprins când am văzut că și-a depus candidatura. Nici nu am încercat să-i conving pe alții să mă susțină, fiecare face ce vrea”, a mai afirmat acesta.

De remarcat este faptul că alături de Orban au fost cei trei parlamentari de Gorj, dar și mai mulți primari.

Galerie foto


Vizualizări: 3,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: