Liderii sindicali din CE Oltenia confirmă: Liberalii au boicotat votul!

Sindicaliștii din CE Oltenia au reacționat după ce liderii PNL Gorj au transmis printr-un comunicat că deputații liberali au fost prezenți marți în plen, atunci când s-a pus în discuție avizarea modificărilor la legea energiei. Și liderii Univers și cei din Federația Națională Mine Energie, cei care au văzut cu ochii lor ședința, au spus același lucru, că parlamentarii liberali au fost absenți, cu excepția Niculinei Mocioi.

Parlamentarii PNL au boicotat ședința în care ar fi trebuit votate modificările la Legea Energiei, prevederi legislative care avantajează CE Oltenia. Chiar și așa, asta nu i-a împiedicat pe liberalii gorjeni să dea un comunicat prin care au spus că de fapt a fost invers, că parlamentarii lor au fost prezenți și că ceilalți au lipsit.
Sindicaliștii au plecat de la ședință cu un gust amar, pentru că din lipsă de cvorum nu s-a mai ajuns la vot. Liderii organizaţiilor sindicale care au fost în sală spun că nu au văzut deputați liberali la ședință sau care au văzut nu au putut să nominalizeze mai mult de o persoană. "Sunt dezamăgit de toți. Pe liberali i-am văzut după ședință, pe câțiva. Doar dacă nu mă înșel am văzut-o pe doamna Niculina Mocioi. Mi s-a părut că am văzut-o, eram la ultimul etaj, cum sunt acele loje", a declarat Gabriel Căldărușe, liderul SMEO.
Nici sindicaliștii din Federația Națională Mine Energie nu au văzut picior de liberal la ședință. "Am fost pe lângă plen, în lojă. Au fost ici-colea câte unul, pentru că locurile dumnealor au fost libere. Referitor la județul Gorj au fost domnul Popeangă și doamna Mocioi. Nu știu dacă doamna Mocioi mai este la PNL. Cert este că nu au fost în integralitate nici cei de la PSD, că dacă erau toți ceilalți avea cvorum ședința. Oricum de la PSD, de ALDE, UDMR au fost, dar la PNL a bătut vântul. Liberalii or fi fost la cafea, eu nu i-am văzut în sală", a spus Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.
Nici sindicalistul Jan Popescu de la SMEO nu i-a văzut pe liberali. "Am fost acolo. Niciunul nu-i bun. Într-adevăr, în sală, în momentul în care am fost eu n-au fost parlamentarii liberali. Când am ieșit afară pe hol erau într-adevăr și domnul Nicolăescu, fostul ministru al sănătății, pe le l-am recunoscut după imaginea de la televizor. Ne-a spus că trebuia să vină la 15.30. Pe urmă am înțeles că au intrat dumnealor, dar nu mai era nimeni", a spus sindicalistul Jan Popescu.
REACŢIE
În ciuda evidenţei, liberalii gorjeni încearcă pe toate căile că mistifice adevărul. Aceştia au fost taxaţi şi de senatorul ALDE Gorj, Dian Popescu, cel care i-a invitat la Bucureşti pe liderii sindicali. „Liderii de sindicat s-au convins ca PNL face un joc dublu ca Legile Energiei sa nu fie votate si sa arate obedienta fata de Guvernul Ciolos”, a scris Dian Popescu pe facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 2,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: