Victor Ponta, „zero barat” pentru liderul PRU Gorj

Robert Bugă, vicepreşedinte PRU Gorj, a lansat atacuri dure la adresa lui Victor Ponta, asta în condiţiile în care fotografia fostului premier apare în pliantele Partidului România Unită, sub sloganul „Victor Ponta, prim-ministru”. Într-un interviu acordat la Radio Infinit, Bugă spune că i-ar penibil să defileze cu Victor Ponta în campania electorală, deputatul PSD fiind un „zero barat” pentru judeţul Gorj.

Robert Bugă spune că nu vrea să se asocieze cu Victor Ponta, chiar dacă partidul său duce o campanie naţională de susţinere a acestuia. „Am votat împotriva propunerii partidului pentru funcţia de premier a lui Victor Ponta. Una este Victor Ponta premierul, care a avut şi rezultate bune şi rezultate mai puţin bune, alta este Victor Ponta deputat de Gorj, din anul 2004 încoace, care este nul, este zero barat. Nu a făcut nimic pentru judeţul Gorj. Poate partidul meu să-l pună pe Ponta premier, dar eu nu voi fi de acord”, a declarat Bugă.
Vicepreşedintele PRU Gorj îşi asumă responsabilitatea pentru declaraţiile sale, chiar dacă acestea l-ar putea costa excluderea din partid. „Nu pot să neg că Ponta a reîntregit acele pensii şi salarii tăiate de Guvernul Boc, în acelaşi timp nu pot să neg că Victor Ponta, cu invenţiile lui gen Antifraudă, a nenorocit o grămadă de întreprinderi mici şi mijlocii. Ca premier a făcut şi lucruri bune şi lucruri rele. Ca deputat a fost nul la Gorj. Dacă cei de la centru sunt deranjaţi de atitudinea mea vizavi de Victor Ponta, pot să-mi rupă adeziunea la PRU, n-am nicio problemă”, spune Bugă.
Ciprian Florescu, vicepreşedintele PSD Gorj, cataloghează atitudinea liderului PRU Gorj ca fiind lipsită de seriozitate. „Asta dovedeşte seriozitatea liderilor acestei mici formaţiuni politice, care încearcă să crească cu orice preţ, folosindu-se de imaginea unor oameni care au performat la viaţa lor. Eu, din postura în care sunt în momentul de faţă, nu mi-aş permite să cataloghez ca fiind un zero barat un om de calibrul lui Victor Ponta. Să vină astfel de vorbe din gura unui om care abia şi-a început activitatea politică mi se pare rea intenţie şi mai mult decât atât, un pic de inconştienţă”, a declarat Florescu.

Vizualizări: 2,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: