Liderul CFR Cluj se teme de noul antrenor al Craiovei

„Cristiano Bergodi ar fi o amenințare în plus pentru noi” au spus campionii de la CFR Cluj  care se tem de noul antrenor al Craiovei. CFR are un avans de patru puncte în faţa Universităţii şi ambele echipe se luptă pentru titlu.

Cristiano Bergodi  care a fost ultima dată antrenor la FC Voluntari are gânduri mari cu noua sa echipă. Noul antrenor al Universității Craiova face ca rivalele din fruntea clasamentului să se teamă de această mutare făcută de către olteni.

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, a mărturisit că numirea italianului pe banca tehnică a Craiovei va reprezenta un avantaj pentru adversara în lupta pentru titlu. „Îl apreciez mult, va fi un plus pentru Craiova, o ameninţare în plus pentru noi. Craiova era oricum o contracandidată la titlu, iar Cristiano poate face o echipă şi mai puternică”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Renzo Rossi, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Bergodi, dar și omul care a lucrat cu antrenorul italian pe la aproape toate echipele din România, a dezvăluit pentru ProSport că cei doi vor colabora la un moment dat la Craiova. Ceea ce ar putea face munca adversarilor şi mai grea în lupt pentru titlu.

Vizualizări: 710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: