Limitatoarele de pe șosea au băgat zâzanie între localnicii dintr-o comună din Gorj

Două limitatoare de viteză care au fost amplasate pe două drumuri comunale din localitatea gorjeană Bumbești-Pițic au stârnit nemulțumiri în rândul localnicilor. Autoritățile au transmis că acestea au fost puse pe șosea pentru că se circula cu viteză și riscul de accidente este crescut. La iarnă, limitatoarele vor fi îndepărtate ca să nu încurce deszăpezirea. 

Limitatoarele au fost montate pe DC 12 și DC 26, în două puncte cu risc crescut de acidente pentru faptul că autovehiculele circulă cu viteză, transmite primăria. 

"Aceste limitatoare s-au amplasat în urma mai multor reclamații și cereri adresate primăriei prin care se arăta că pe străzile respective este o circulație intensă și nu se respectă limita legală de viteză de 50 km/h, dimpotrivă se circulă cu viteză foarte mare, ceea ce reprezintă un real pericol, mai ales pentru copiii care se jucau seara pe la porți, pe acostament și chiar pe carosabil. 

Menționăm că limitatoarele respective se vor demonta pe perioada de iarnă pentru a nu impiedica deszăpezirea drumurilor", a transmis primarul din Bumbesti-Pițic, Irina Cojocaru. 

Vizualizări: 2,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: