Linii aeriene

Pe lângă lumini şi restaurante chinezeşti, marele oraş mai ascunde şi alte ispite. De unde până mai ieri mă credeam perfect adaptat la cosmopolitul din jurul meu, recent ochii mi-au fost larg deschişi şi am constatat că mulţi oameni din jurul meu trăiesc existenţe complet paralele şi vin pe la noi doar ca să facă scandal şi să vorbească repede şi mult. După două ţigări şi o orgie cu studente, se pare că nu mai ai nici un pas de făcut înspre civilizare şi libertinaj. Dar de unde...

Cea mai nouă fiţă a marilor oraşe este coca. Se ia în toate cercurile semi, pseudo şi sferto-intelectuale, de la fiţoşii care apar la televizor la artiştii boemi care visează la anii '60 şi LSD până la ţărăncile ajunse amante de lux şi ziariştii anti-sistem care au nevoie de energie pentru a se lupta cu forţele malefice şi potrivnice. Dacă tot au legalizat iarba, tinerii au depăşit faza şi au trecut direct pe chestii mai puternice. Şi nu doar tinerii, cum spuneam, ci şi vedetele. Lista celebrităţilor autohtone care s-au dedat la astfel de practici diavoleşti e lungă şi surprinzătoare.

Apropo, dacă tot am pomenit de Necuratul, cel mai surprinzător nume de pe această listă îl veţi afla cât de curând. Are o popularitate apropiată de cea a lui Lucifer, apare la televizor mai des chiar decât acesta şi gradul de rafinament îi permite mai degrabă să vorbească în timp ce mănâncă decât să tragă pe nas în timp ce bea whisky. Sunteţi pregătiţi? După ce vă vom divulga această ştire senzaţională, va fi cazul, vorba aia, să tragem o linie şi s-o luăm de la capăt.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: