Linoleum antibacterian la intrarea în spital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu pune la bătaie aproximativ 350.000 de lei pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii şi modernizări la Spitalul 700 de pe strada Progresului. În fapt, unitatea caută un constructor care să aducă îmbunătăţiri la spaţiile de primire-externare bolnavi, pe holul de la parter şi la holul de acces la Secţia Anatomie Patologică.

Investiţia presupune amenajarea a trei coridoare, înlocuirea parţială a uşilor şi ferestrelor, dar şi amenajarea intrării de la salvare. Conducerea spitalului vrea să aducă îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte pardoseala. Mozaicul turnat de pe holuri va fi înlocuit cu linoleum antibacterian.

În ceea ce priveşte tâmplăria, o parte din uşi şi ferestre sunt din lemn. Există şi ferestre din PVC cu geam termopan, dar, conform memoriului tehnic, feroneria nu funcţionează sau lipseşte, drept care se impun reparaţii.

Lucrările vor trebui finalizate până la data de 31 decembrie. Spitalul Judeţean va stabili firma câştigătoare luni, 22 octombrie, în baza unei selecţii de oferte.

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: