Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lista PSD pentru parlamentare, gata în septembrie

PSD Gorj va definitiva lista cu propunerile pentru alegerile parlamentare în luna septembrie a anunţat purtătorul de cuvânt, în condiţiile în care înainte cu o zi preşedintele PSD Târgu Jiu spusese cine va deschide listele: Ion Călinoiu şi Victor Ponta. Social democrații și-au propus cinci locuri în Parlament, trei la Camera Deputaților și două la Senat.

Anca Bordușanu, purtătoarea de cuvânt a PSD Gorj, a precizat marți că partidul are un target de cinci parlamentari și că lista cu cei cinci candidați va fi serios analizată într-un comitet executiv. ”Obiectivul PSD Gorj este acela de a obține trei mandate de deputat și două mandate de senator. O analiză va avea loc în luna septembrie, mai exact, în a doua jumătate a lunii septembrie, când va exista un Birou Politic Județean, un comitet executiv în cadrul cărora se vor purta discuții, se vor face propuneri, aceste propuneri vor fi analizate, votate și apoi validate în așa fel încât lista cu cele cinci propuneri pentru Camera Deputaților și Senat să fie una prielnică, agreată și care să dea rezultatele la alegerile parlamentare”, a declarat  Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Totodată, PSD Gorj și-a manifestat public nemulțumirea cu privire la data alegerilor parlamentare. Reprezentanții PSD vor ca alegerile pentru Parlament să fie organizate în luna octombrie, cel târziu noiembrie. ”Considerăm că trebuie organizate alegeri în lunile octombrie, cel târziu noiembrie în așa fel încât să fie condiții meteorologice rezonabile, considerăm că democrația se bazează și pe o prezență mare la vot ori în luna decembrie prezența la vot ar putea fi scăzută”, a precizat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.  

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: