Călinoiu: Vîlceanu e bătut în cap de soare şi spune prostii

Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, a ripostat la atacurile lui Dan Vîlceanu. Liberalul a spus că Ion Călinoiu are statut de asistat social, după ce acesta a fost inclus în componenţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP). Vîlceanu a făcut referire la indemnizaţia de peste 100 de lei, care ar urma să intre în buzunarul lui Călinoiu o dată pe lună. Fostul şef al judeţului spune că liderul PNL Gorj este „bătut în cap de soare şi spune numai prostii”.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a fost inclus în componenţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, o comisie în care indemnizaţia trece de 1000 de lei pe lună. El este numit în această comisie  în calitate de reprezentant al comunităţii. Această numire l-a revoltat pe Dan Vîlceanu, care a declarat că Ion Călinoiu se comportă ca un asistat social. A venit şi răspunsul lui Călinoiu. „Eu încep să-l cred pe Vîlceanu că atunci când e căldură şi e bătut în cap de soare spune prostii. Nu e mare mirare că el a vorbit prostii de când îl ştim. Acum are o responsabilitate ca lider politic, dar dacă se ocupă numai de lucruri din astea n-o să aibă niciun fel de şansă ca Gorjul să fie reprezentat în Parlament de unul ca el”, a declarat Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Călinoiu consideră includerea lui în ATOP ca fiind o recunoaştere a meritelor sale din administraţie. „Numirea mea în ATOP nu înseamnă bani, înseamnă o apreciere a preşedintelui Consiliului Judeţean având în vedere o experienţă a unui om care face administraţie de 20 de ani. El are posibilitatea, prin dispoziţie, să spună că are nevoie de oameni care să asigure funcţionalitatea ATOP”, a precizat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: