Liviu Andrei a semnat cu Pandurii, dar aşteaptă OK-ul lui Cârciumaru

Liviu Andrei va demisiona din funcţia de subprefect de Bucureşti când se va întoarce Florin Cârciumaru din Franţa. Andrei susţine că a semnat o convenţie civilă cu Clubul Pandurii Târgu Jiu şi că are la dispoziţie două săptămâni pentru a încheia toate formalităţile. Înainte de a face acest pas decisiv, vrea să aibă o întrevedere cu primarul Cârciumaru pentru a lămuri mai multe aspecte.

Liviu Andrei nu a demisionat din funcţia de subprefect de Bucureşti, deşi spune că a semnat o convenţie civilă cu Clubul Pandurii Târgu Jiu. Înainte de a face acest pas, Andrei vrea să aibă o întrevedere cu Florin Cârciumaru. Acesta crede că, după ce va veni din Franţa, primarul Cârciumaru va rămâne în AGA şi va aproba numirea sa. „Am semnat o convenţie civilă cu Clubul Pandurii, dar încă nu am demisionat din funcţia de subprefect de Bucureşti. Aştept să vină domnul Florin Cârciumaru şi să se termine cu tot scandalul acesta creat de venirea mea la Târgu Jiu. Oricum, am la dispoziţie două săptămâni pentru a încheia toate formalităţile. În plus, nu cred că domnul primar va lăsa echipa şi clubul, pentru că a avut o contribuţie importantă la performanţa de acum”, a declarat Liviu Andrei.

Acesta susţine că numirea sa în funcţia de manager general este legală, pregătirea sa profesională recomandându-l pentru orice activitate sportivă. „Numirea mea s-a făcut în mod legal întrucât statutul clubului de fotbal prevede, foarte clar, că preşedintele Consiliul de Administraţie poate încadra, cu informarea AGA, orice persoană capabilă să obţină performanţe sportive”, a menţionat Andrei.

LĂMURIRE

Liviu Andrei vrea să lămurească lucrurile şi cu Laurenţiu Ciurel, care a fost foarte de deranjat de declaraţia sa potivit căreia urmează să vină „la luptă”. „Nu ştiu de ce a fost atât de deranjat domnul Laurenţiu Ciurel când am spus că vin la luptă. M-am referit la o luptă sportivă, nimic mai mult. Vorbeam de o luptă sportivă pentru binele echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Andrei.

POLITICĂ

Actualul subprefect de Bucureşti nu se grăbeşte să revină pe scena politică, în ciuda faptului că anumiţi politicieni din Gorj îl vedeau ca şi intrat din nou PDL. „Nu m-am gândit să revin în PDL, sunt doar simple speculaţii. În momentul de faţă, politica nu este o prioritate pentru mine. Primodial, este să am un loc de muncă în Gorj, să muncesc şi să stau lângă familia mea”, a menţionat Andrei.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: